Direct contact

Wanneer u door diverse (persoonlijke) omstandigheden het overzicht kwijt bent en het even niet meer weet, zorgen wij er als Deva Zorg voor dat onze thuisbegeleider u ondersteunt, stimuleert en begeleidt. De begeleiding kan zowel binnen als buitenshuis plaatsvinden en hangt van de situatie af. Het kan hierbij gaan om planbare maar ook om niet planbare zorg (24-uurs zorg).

Weer structuur in uw leven

Onze professionals houden rekening met uw emotionele-, relationele- en rationele achtergrond. Samen met u zullen onze professionals ervoor zorgen dat u weer structuur krijgt in uw algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) en we streven ernaar om samen met u progressie te boeken, zo krijgt u zelf de regie weer in handen. Ook bieden wij mogelijkheden bij het oplossen van opvoedingsproblematiek, relatieproblemen, depressies of thuiskomst na opname in het ziekenhuis of andere instanties. Samen met u en uw vertrouwde omgeving wordt er naar een structurele oplossing gezocht. Tevens hechten wij als Deva Zorg veel waarde aan de privacy van al onze cliënten en waarborgen geheimhouding van persoonlijke gegevens.

Zo biedt Deva Zorg ondersteuning

De ondersteuning kan onder andere gericht zijn op de volgende resultaten:

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Weten wat Deva Zorg voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over Deva Zorg? Neem dan contact met ons op.

Wat anderen zeggen over Deva Zorg

Deva Zorg is door het Kiwa gecertificeerd te voldoen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en het toepassen daarvan. Dit voldoet aan het HKZ certificatieschema Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorgorganisaties. Bekijk hier het certificaat

9,54Wij kregen een 9,54 voor cliënttevredenheid

Cliënttevredenheidsonderzoek 2022
uitgevoerd door Zorgfocuz

Devazorg Almelo

Devazorg Enschede

Begeleiding

Dagbesteding

Kind & Jeugd

Mantelzorg

Hulp in de
huishouding