Direct contact

Mantelzorgers zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, familielid, vriend of kennis. Mantelzorgers zijn geen professionele zorgverleners, maar geven zorg omdat zij een persoonlijke band hebben met de hulpbehoevende. Mantelzorg is vaak langdurig en intensief.

Persoonlijk advies en ondersteuning
voor mantelzorgers

Omdat mantelzorgers de zorg voor een familielid een vanzelfsprekende zaak vinden, zijn zij zich er niet altijd van bewust dat ze tot de grote groep informele zorgverleners behoren. Bovendien vervullen mantelzorgers ieder op eigen wijze hun rol als mantelzorgers: dé mantelzorgers bestaat niet. Uitgangspunt van de Wmo is dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, met behulp van het eigen sociale netwerk en eventueel met ondersteuning van de gemeente, voorzieningen en organisaties. Dat betekent dat er nog meer een beroep gedaan wordt op mantelzorgers.

Als mantelzorger kunt u meer informatie, persoonlijk advies en ondersteuning krijgen bij Deva Zorg. Tevens kunt u bij Deva Zorg terecht voor diverse trainingen en cursussen om u verder te ontwikkelen als mantelzorger. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Weten wat Deva Zorg voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over Deva Zorg? Neem dan contact met ons op.

Wat anderen zeggen over Deva Zorg

Deva Zorg is door het Kiwa gecertificeerd te voldoen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en het toepassen daarvan. Dit voldoet aan het HKZ certificatieschema Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorgorganisaties. Bekijk hier het certificaat

9,54Wij kregen een 9,54 voor cliënttevredenheid

Cliënttevredenheidsonderzoek 2022
uitgevoerd door Zorgfocuz

Devazorg Almelo

Devazorg Enschede

Begeleiding

Dagbesteding

Kind & Jeugd

Mantelzorg

Hulp in de
huishouding