Direct contact

De activiteiten bij Deva Zorg zijn een middel om actieve maatschappelijke participatie te realiseren binnen een vertrouwde omgeving. De dagactiviteiten voor onze cliënten zijn toegankelijk voor alle hulpbehoevenden, ongeacht niveau van functioneren of bijkomende beperkingen.

Het creëren van een veilige en warme sfeer

Belangrijk binnen de dagactiviteiten zijn het in stand houden van vaardigheden, het handhaven van een normaal dagritme, begeleiding bij achteruitgang op zowel lichamelijk als geestelijk gebied en het creëren van een veilige en warme sfeer, waarin veel kan en weinig moet. Er wordt erop gelet dat er voldoende mogelijkheden zijn voor de cliënten om eigen keuzes te maken. De professionals van Deva Zorg informeren de cliënten over de mogelijkheden en stimuleren/motiveren ze tot actieve deelname en besluitvaardigheden. U kunt hierbij denken aan sport en bewegingsactiviteiten, sociale activiteiten zoals rollenspel en drama, creatieve activiteiten zoals knutselen en diverse trainingen zoals assertiviteitstraining, gesprekstechnieken aanleren. Tevens bieden wij diverse ADL- activiteiten gericht op het behoud van zelfstandigheid.

Zo biedt Deva Zorg dagbesteding

Onder dagbesteding wordt verstaan:

Veel aandacht voor
beweging en een gezonde levensstijl

Deva Zorg schenkt veel aandacht aan een gezonde leefstijl, want beweging en een gezond voedingspatroon levert een grote bijdrage aan de gezondheid.

Wij hebben een grote ruimte ingericht met verschillende apparatuur waar u onder begeleiding van onze fitnessinstructeur gebruik van kunt maken. Onze fitnessinstructeur begeleidt u graag bij het opstellen van een bewegings- en voedingsplan, gericht op uw doelstellingen en rekening houdend met uw wensen en eventuele lichamelijke beperkingen.

In de ruimte kunt u gebruik maken van

   Loopbanden, hometrainers, roei- en crosstrainers
•   Apparatuur en hulpmiddelen om kracht te trainen
•   Beweging op muziek
•   Bokszakken en tafeltennistafel

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Weten wat Deva Zorg voor u kan betekenen of wilt u meer informatie over Deva Zorg? Neem dan contact met ons op.

Wat anderen zeggen over Deva Zorg

Deva Zorg is door het Kiwa gecertificeerd te voldoen aan het kwaliteitsmanagementsysteem en het toepassen daarvan. Dit voldoet aan het HKZ certificatieschema Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorgorganisaties. Bekijk hier het certificaat

9,54Wij kregen een 9,54 voor cliënttevredenheid

Cliënttevredenheidsonderzoek 2022
uitgevoerd door Zorgfocuz

Devazorg Almelo

Devazorg Enschede

Begeleiding

Dagbesteding

Kind & Jeugd

Mantelzorg

Hulp in de
huishouding